TOIT: Brüleekreem ehk crème brûlée – Restoran Platz

7 05 2011

Crème brûlée’ga on mul oma isiklik suhe. Nimelt ei mäleta ma seda magustoitu oma lapsepõlvest, teismeeast ega kaunist noorusajast. Esimesed kokkupuuted olid alles pelgad 5-6 aastat tagasi. Ei tea miks? Vene ajal olid küll crème brûlée maitsega jäätised ja kihisevad soodaveed, aga crème brûlée ise oli nagu mingi müütiline ime. Kas ainult minu jaoks? See vääriks uurimist. Kas punaajastul oli crème brûlée magustoiduna saadaval peenemates puhvetites?
Igatahes olen ma viimasel ajal sellesse maiustusse vaikselt armunud. Võibolla peaks ostima parimat, mida (ja kus pakutakse). Vaatab, kas viitsimist ja järjepidevust jagub.
Restoran Platzi (www.platz.ee) oma saab igatahes nn “põhjaks”. Seega ei saa hinnet panna, saab võrrelda järgmistega.
Maitselt mõnus, ei liiga jahutatud, ei liiga kuumutatud. Hind 4 uut raha. Olen saanud paremaid ja olen saanud ka kehvemaid. Aga pöial püsti soovitus. Vähemalt praegu.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: